La CabimaVerticale mestpompTechnische problemen bij installatie en onderhoud

  • vrijgavetijd:2023-02-24 13:37:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:120
  • Korte omschrijving:

    La Cabima,La CabimaBodemmestpomp,In feite,La CabimaCirculerende warmwaterpomp, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geb

Artikel inhoud
La CabimaBodemmestpomp,

In feite,La CabimaCirculerende warmwaterpomp, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruiken

   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?

La Cabimat

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

Boudouaou.   De werkomgeving is anders: het belangrijkste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de verticale modderpomp ligt in duiken. Tijdens de verrichting van de verticale mestpomp dringen sommige delen in de put en kunnen niet volledig inv

   Onder de actie van hulpapparaten,La CabimaDuiken met rioolwaterpompen, kan het de drijfmest vervoeren, en omdat het afdichtingsapparaat zelf speciaal is, kan het ook de interne en externe balans van de dompelmestpomp tijdens transport verzekeren, zodat de druk aan beide uiteinden van het materiaal tijdens normaal gebruik kan worden uitgebalanceerd

   Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen tussen pomplichamen.


La CabimaVerticale mestpompTechnische problemen bij installatie en onderhoud



   Balans van.

   Om aan de controle van verschillende brandwatervoorzieningspompen door verschillende gebruikers te voldoen.

   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, vloeibaar metaal, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.

Project analyseDe sible drijfmestpompen worden hoofdzakelijk gebruikt in mijnbouw, metallurgie, elektrische energie en andere industrieën om corrosieve vaste deeltjesmest te vervoeren. Op het gebied van de chemische industrie worden bijvoorbeeld corrosieve gemengde pasta"s van chemische kristallen getransporteerd. Elektrische asverwijdering, het vervoer van de mest van de kolenwasinstallatie, enz.

   Schakel de dwaze werking van het stroomtoevoertype in; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

   Hoofd verwijst naar de energie verkregen van de pomp door het eenheidsgewicht van vloeistofoutput door de pomp, dus


La CabimaVerticale mestpompTechnische problemen bij installatie en onderhoud



snelheid, zodat het materiaal de vaste stof kan drijven om te stromen wanneer het in gebruik is, zodat de drijfmest kan worden vervoerd. In termen van het principe van de dompelbare modderpomp, is het eigenlijk vrij eenvoudig

De productlijn   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.

   De motoroutput van de grote stroom dompelpomp is te hoog, er zijn andere elektrische apparatuur op de gebruiker s site, en de gebruiker s Transformatorsamenstelling capaciteit is te klein om de dompelpomp te starten. U kunt een geschikte transformator gebruiken of andere elektrische apparatuur uitschakelen die voldoet aan het stroomverbruik van de dompelpomp.

Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier

La Cabima   Goederen.

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

Camajuani.Overige productinformatie
  • Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

    Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

  • Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

    Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

  • XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

    XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

  • Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

    Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

  • Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

    Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

  • Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

    Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!