StrafKleine diepe waterpompWat zorgen baart

vrijgavetijd:2023-02-10 10:26:08 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:340

Kerntips:Straf,   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.   Het doe

   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.

   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.

Straf   Het brandcontrolekabinet heeft foutalarm. Wanneer een enkele brandpomp werkt, is het niet gemakkelijk om op tijd te worden gevonden in geval van onvoldoende waterbron, stroomcircuitstoring enz., kan het alarm van de controlekast elk herinneren

   De busspanning waar de motor zich bevindt is V. Door de ongelijke kabelspanningsdaling en belastingsverdeling is het ook mogelijk dat de temperatuur te hoog is door de lage spanning van de waterpomp.

KisoroGenericName   Veel gebruikers resulterend in schade aan de brandpomp. Gebruikend de brandcontrolekast, met inbegrip van nieuwe beoefenaars van modderpompen, falen vaak om het verschil tussen ondergedompelde verticale modderpompen en ondergedompelde modderpompen te onderscheiden. De namen van ondergedompelde en ondergedompelde modderpompen lijken vergelijkbaar, maar er zijn essentiële verschillen. Wat is het verschil tussen dompelbare modderpomp en verticale modderpomp?

   De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven,StrafDompelrioolwaterpomp, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.

   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten,StrafVortexpomp en pijpleidingpomp, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.


StrafKleine diepe waterpompWat zorgen baart



   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren,StrafBodemmestpomp, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

   Op dit moment is het noodzakelijk om de brandcontrolekast te gebruiken. Het brandcontrolekabinet kan meerdere waterpompen controleren om de normale werking van de brandpompen te verzekeren.

   Tijdens normale verrichting, is de temperatuur van de motor zeer hoog, of

Korting?   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer

   De waaier van de dompelmestpomp moet mogelijk worden gedemonteerd voor onderhoud of reparatie tijdens gebruik. Wanneer we echter de pompstructuur niet kennen, kunnen we fouten maken tijdens de demontage. Laat s kijk naar de juiste demontage van de waaier

   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.


StrafKleine diepe waterpompWat zorgen baart



   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

systeem   Onderdompelbare slurrypompas seal type: verpakking, verpakking en hulpwaaier seal, mechanische verbinding, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.

Straf   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.

   Om de apparatuur beter te laten presteren bij gebruik, maar dit moet ook gebaseerd zijn op het werkingsprincipe. Het kan niet naar wens worden aangepast wanneer het is geoptimaliseerd.

   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Camajuani.adviserennieuws
Camajuani.Laatste nieuws