Berezovka.Ah mestpompMisleidende productindiening

vrijgavetijd:2023-03-16 12:02:38 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:216

Kerntips:Berezovka.,   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelb

   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig

   Het kan ook

Berezovka.   Ik geloof dat je zo"n vraag hebt wanneer je de dompelpomp gebruikt, dat wil zeggen is deze pomp een dompelpomp? Of is het een rioolpomp? In feite is deze vraag heel gemakkelijk te onderscheiden. U kunt de volgende inhoud bekijken gesorteerd door Shanghai Shenquan.

   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

Orimattila.kgm   Schroef eerst de bouten op de zijdelingse dragende drukdop neer, en verwijder dan de moeren die voor de verbinding tussen de drie delen worden gebruikt: ontladingssectie, vulkastlichaam en lagerlichaam; Schroef vervolgens de ronde moer op de as af en installeer achtereenvolgens de lagerbinnenrace lagerklier en vasthoudende huls

   Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromen

   selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling, deeltjesgrootte, vorm, hardheid, concentratie, zuur, zodat de pompefficiëntie van de meeste lage specifieke snelheidspompen enigszins zal verbeteren nadat de drijvende kracht is gesneden. Houd na het snijden de bladen tot op zekere hoogte overlappend, en de mate van bladoverlapping zal afnemen met de toevoeging van specifieke snelheid

Onderzoek naar producten   Sterke sterkte en andere voordelen. Het wordt veel gebruikt als afdichtingsapparaat voor verschillende pompen. Plaats een waterdichtingsring aan de onderkant van de verpakkingsdoos, en plaats vervolgens de vuller.

   Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.

   Bovendien zal de gelekte brandbare, explosieve en giftige vloeistof brand, explosie en vergiftiging veroorzaken, en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.


Berezovka.Ah mestpompMisleidende productindiening



De geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten, zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter,

Omvang van de productenIn de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %,Berezovka.Explosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.

   de pijpleiding moet zijn ontworpen als circulatiecircuit om het draaien tot een minimum te beperken, microbiële voortplanting te voorkomen en de waterkwaliteit te verminderen.

   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker),Berezovka.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel, magnetische wijzerplaat indicator, klauw,Berezovka.Waterput pijpleidingpomp, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren enz.

Berezovka.   Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

   Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallen

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Camajuani.adviserennieuws