Tournaiworld.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsingWat is de relevante kennis

vrijgavetijd:2023-03-22 09:11:17 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:391

Kerntips:Tournaiworld.kgm,   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het

   De motor is gesloopt. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is de installatie en het gebruik van de pomp lastig, en de toepassingsgevallen zijn onderworpen aan vele beperkingen.

   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.

Tournaiworld.kgm   Functies van cf brandcontrolekast: Versterk het beheer. Normaal gesproken vereisen het gebruik en dagelijks beheer van brandweerpompen handmatige bediening, onderhoud en beheer. Wanneer er echter grote winkelcentra zijn tegengekomen en er een groot aantal soortgelijke brandweerpompen zijn, zijn één of twee managers vaak niet in staat deze te beheren,

   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren,Tournaiworld.kgmDompelrioolwaterpomp,Tournaiworld.kgmHH-modderpomp, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.

Odienne.   In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen, deze niet zelf moeten repareren,

Door de werking van de dompelmestpomp, is de toestand van zijn overloopdelen zeer belangrijk voor de algehele verrichting. Om iedereen meer te laten weten over de apparatuur, zullen we leren hoe we de waaierklaring van de pomp in dit probleem kunnen aanpassen. Ik hoop dat het je zal helpen.

   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.


Tournaiworld.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsingWat is de relevante kennis



   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.

   de weerstand moet groter zijn dan megohm na het vullen met water. Zet de voeding aan om de besturing te testen en markeer de continue positie.

   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

Korting   Aanpassing. Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, zullen accessoires worden gebruikt en zullen sommige hulpmaatregelen worden genomen om de algemene prestaties van het materiaal te verbeteren en het stabiele gebruik van het materiaal te verzekeren. Veel gebruikers besteden geen aandacht aan deze dingen bij het gebruik ervan,Tournaiworld.kgmSchroef diepe put pomp, wat apparatuurproblemen zal veroorzaken en de werkefficiëntie zal beïnvloeden

   De bovenstaande inleiding gaat over de oorzaak ysis van de overbelasting van de mestpomp. Wanneer we deze omstandigheden vinden bij het gebruik van de pomp, kunnen we controleren of deze redenen de bovenstaande zijn. Dit is ook een herinnering dat we de pomp tijdens normaal gebruik moeten onderhouden. latent

   Er zal geen onvoldoende vloeistoftoevoer of andere problemen zijn.


Tournaiworld.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsingWat is de relevante kennis



   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

Kwaliteitsdocumentenbing water, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigd

   Of de pompas gebogen of roest is. In geval van bovenstaande problemen, los de verpakking en dr.

   Wat is de oplossing voor deze situatie?

Tournaiworld.kgm   Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.

   Als wordt vastgesteld dat de waaier beschadigd is en de vloeistoftoevoer onvoldoende is, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Camajuani.adviserennieuws
Camajuani.Laatste nieuws