ChisecNameOndersteuning voor kleine leidingenIntern en extern ontlastend onderhoud, anti-corrosie, o

vrijgavetijd:2023-03-05 13:40:28 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:498

Kerntips:ChisecName,De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit, de ruimte tussen de buitenste

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.

Het is een thermoplastisch materiaal, dat vele malen kan worden verwerkt en gevormd, het verstrekken van gemak voor heet smelten en elektrofusie verbinding van pijpen.

ChisecNameToepassing van volledige sectieOp voegen afvoerpijp in bouwvolgorde is de volledige sectie voegen afvoerpijp een ingebed voegen pijpsysteem, dat wordt gebruikt voor permanente afdichting van bouwverbindingen, koude verbindingen, leidinglekkage, gaten tussen grondmuren, enz. in beton. Bij de behandeling van bouwvoegen zijn lekherstelmaatregelen voornamelijk voorbehouden. Wanneer lekkage optreedt, wordt voegen gebruikt om de lekkage goed te maken. Het voegmateriaal kan met hydrofiele epoxyharsdorst worden gevuld, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen is de asafwijking ≤ cm, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.


ChisecNameOndersteuning voor kleine leidingenIntern en extern ontlastend onderhoud, anti-corrosie, ontlastend en olieverwijdering



Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, wordt het op de gespecificeerde positie gestapeld en naar het kruis van het abutment getild. Tijdens het versterkingsbindingsproces,ChisecNameSpuitpijp met stapelbodem, zullen de kwaliteit en de muur strikt worden gecontroleerd volgens de scheepssteun, en het afgewerkte product zal goed worden beschermd. De injectiepijp zal op de bovenkant worden geplaatst, en het ingebedde voegen symbool zal op de bekisting voor positionering worden begraven. De omgekeerde bekisting moet worden gebruikt om trappen en deelzijbekistingen te installeren om de omzetsnelheid van de bekisting zoveel mogelijk te verhogen. Volgens de ontwerpgrootte, zal de bekisting worden uitgerust met plaatsnijmachine en randvouwmachine Het snijden zal worden uitgevoerd door profieltrainingsmachine, wapeningsverbouwing en kruisplaat zullen worden uitgevoerd volgensde normen. Niet-gekwalificeerde personen worden rechtgezet totdat zij voldoen aan de bouwtechnologie. Voor het mengen van beton moet het watergehalte van zand en steen worden gemeten en moet de verhouding van de bouwmix volgens de testresultaten worden aangepast.

Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.

Totale kwaliteitsborgingIn de ingenieurspraktijk plaveien sommige bouweenheden direct de glasvezelvoegpijp na het spuiten van de kleverige laagolie, en de rollen erna. Het effect is goed, en de glasvezelvoegpijp is niet gemakkelijk te zwaaien. Controleer strikt de ingang en uitgang van voertuigen die het mengsel vervoeren, en verbied voertuigen om het overgebleven mengsel op de voegpijplaag te ontwijken, te remmen en te dumpen om schade aan de glasvezelvoegpijp te voorkomen; De achterlijm van glasvezelvoegpijp is gemakkelijk oplosbaar in water, en de bouw zal niet worden uitgevoerd in regenachtige dagen of natte wegen; Glasvezel voegpijp wordt gemaakt van voegpijp, die gemakkelijk is om menselijke huid te irriteren. Bouwpersoneel moet beschermende handschoen dragenes; Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet de temperatuur van het wegoppervlak tussen zijn. Daarom zal de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing optreden tussen de smalle twee, die dan wrijving zal genereren. Deze wrijving wordt over het algemeen & quot; oppervlaktewrijving& quot;.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Wanneer de versterkte grond wordt belast, heeft de voegpijp een hoge binding met de grond, en heeft een wederzijdse inbedding effect met de grond, die betere trekprestaties toont. De trekspanning van de grond wordt overgebracht naar de voegpijp, waardoor de versterkte grond een treklid is, dat de spanning van de verticale richting naar de horizontale richting kan veranderen de belastingspanning gelijkmatig naar een groot basisbereik kan verspreiden, de algemene treksterkte van de grond kan verbeteren, en effectief de spanningsverdeling van de bestratingsstructuur verbetert. De sterkte van verstevigde grond met hoge treksterkte is veel hoger dan die van niet-verstevigde grond, waardoor het draagvermogen van de grond aanzienlijk wordt verbeterd.


ChisecNameOndersteuning voor kleine leidingenIntern en extern ontlastend onderhoud, anti-corrosie, ontlastend en olieverwijdering



De opstelling van de spanningsmeter moet worden geïnstalleerd voordat de voorspankracht wordt uitgeoefend, en de beugel moet volledig worden gekoeld wanneer de initiële meting wordt gemeten; Als de voorspanning is toegepast, moet in het rapport worden opgemerkt dat de ondersteunende axiale krachtgegevens de verandering van de spanning van de voegbuis weerspiegelen nadat de voorspanning is toegepast.

AanbiedingDe kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Grouting: sluit het voegingsmateriaal voegingspomp en de verlaagde voegingspomp aan, leid het voegen volgens de vereisten, en injecteer de drijfmest in de grond door de voegingspomp. Na het voltooien van de bouw van een voegsectie, beweegt u de voegsel naar boven of naar beneden zoals nodig om de bouw van de volgende voegsel uit te voeren.

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting,ChisecNameOndersteuning voor kleine leidingen, om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen, zal de drijfmest doordringen,ChisecNameVooruit kleine buis en pijpschuur, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

ChisecNameIn kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Camajuani.adviserennieuws
Camajuani.Laatste nieuws